Tuesday, 21 February 2017

★★8 TIPS ROMANTIS MENGHARGAI ISTERI ANDA★★
---- Tips bertujuan memberi kegembiraan pada Isteri -----

*****************************************************************
Sepanjang perjalanan kita mengharungi kehidupan berumahtangga pasti ada cabarannya yg tersendiri..Tanpa pengurusan yang bijak, hubungan anda pasti menemui jalan buntu. Tidak salah sekiranya mahu menyuntik elemen romantik dalam jalinan cinta suami isteri. Lelaki di luar sana, lakukanlah sesuatu perkara untuk isteri anda dengan penuh rasa cinta dan tanggungjawab, bukan soal seks semata-mata.
Sekian lama menjalinkan cinta anda pasti memahami isteri anda dengan lebih baik. Jika mahu membuat kejutan romantik inilah masa yang sesuai. Jangan bertangguh lagi, ayuh mulakan langkah dengan tip berikut.

1. Hadiahkan Pakaian.
2. Urutan kaki yang menenangkan.
3. Sediakan makanan tengah hari untuk isteri.
4. Makan di restoran.5. Utuskan surat cinta.
6. Sarapan bersama.
7. Urutan melegakan isteri.
8. Mandi bersama.
Kasih dan sayang tiada bersyarat.

Kesemua tip romantik ini bertujuaan untuk memberi kegembiraan kepada para isteri. Jadi janganlah terlalu berharap ganjaran yang akan anda peroleh sepanjang proses memenangi hati isteri.
Sebaliknya anda perlu lebih gembira apabila melihat senyuman yang terukir di bibir isteri yang begitu setia menyokong anda selama ini.
Siapa tahu dengan cara ini, kasih isteri akan lebih mendalam lagi.
Petikan : Rahsia Perkahwinan

1 comment:

  1. Adoii kenapa tulisan ada putih ada gelap tak nampak ni..nanti la kaji, xsempat lagi..Xde ke yg nak tlg saya ni? huhuhu

    ReplyDelete